PowerCheck_logo

SUSTAV ZA KONTROLU OBILASKA

PowerCheck je kompjutorizirani sustav za kontrolu patroliranja zaštitara te drugih osoba koji su dužni periodično obilaziti određena mjesta. PowerCheck je izuzetno jednostavan za korištenje, a osnovne komponente čine ručni čitač, kontrolne pločice i Tour-Pro™ program za PC.

checkstation1_4web

RUČNI ČITAČ – sve u jednom uređaju

PowerCheck ručni čitač omogućuje registriranje dolaska zaštitara na svako označeno mjesto te unošenje svih događaja, koji su se dogodili za vrijeme obilaska. Čitač je lagan i kompaktan, a zahvaljujući elastičnom omotaču od Lexan-a, izuzetno je postojan (otporan na vodu i udarce). PowerCheck ručni čitač ima integriranu bateriju na punjenje, a isporučuje se u kompletu s baznom postajom, koja služi za punjenje baterije i povezivanje s računalom.

KODOVI DOGAĐAJA – U toku obilaska, zaštitari imaju mogućnost unošenja programiranih kodova događaja putem tipkovnice ručnog čitača. Time je izbjegnuto nepotrebno zapisivanje na papir.

AUTO PILOT – Jedinstvena Auto Pilot funkcija, putem poruka na display-u čitača, navodi zaštitara na obilazak slijedećeg mjesta, tako da ne mora pamtiti koja mjesta mora obići i kojim redoslijedom. Za sprječavanje provalnika da predvide redoslijed obilaska, koristi se funkcija slučajnog obilaska, koja pri svakom polasku zaštitara, generira potpuno novi redoslijed obilaska.

KONTROLNE PLOČICE – postojane u svim uvjetimacheckstation2

Markeri služe za označavanje svih lokacija koje zaštitar mora obići za vrijeme obilaska. Za razliku od drugih sustava, PowerCheck markeri su izuzetno postojani. Mogu izdržati grubosti pri uporabi, a funkcionirati će i u nepovoljnim vremenskim uvjetima (sunce, kiša i sl.). Kompaktna veličina i izgled markera čine ih estetski ugodnim i neupadljivim. Standardnu bijelu boju markera moguće je obojiti u željenu boju i u potpunosti je prilagoditi prostoru. Markere je moguće postaviti bilo gdje, koristeći postojeće specijalne vijke i odvijač.

reportingTOUR-PRO™ program za kontrolu obilaska

Tour-Pro™ je program za kontrolu obilaska, koji nudi dodatne funkcije za PowerCheck sustav. Ovaj jedinstveni program omogućuje učitavanje informacija o obilascima, programiranje čitača, generiranje izvješća te manipuliranje datotekama. Program pretvara podatke, koje su snimili zaštitari, u korisna i detaljna izvješća, pripremljena za ispis. Odabirom nekoliko kriterija, moguće je izvješća prilagoditi vlastitim potrebama i to po vremenu, datumu, tjednu i mjesecu za brojne vrste transakcija. Tour-Pro je moguće povezati s PowerCheck čitačima putem direktne veze, modemske veze ili TCP/IP mrežne veze. Nadogradnja na TCP/IP, omogućuje osobama za nadzor sustava, upravljanje čitačima koji se nalaze na različitim lokacijama, putem LAN-a.

Niste pronašli prozvod koji tražite ?

Pošaljite nam upit na e-mail: remex@remex.org ili posjetite web stranice sestrinske tvrtke Protekta d.o.o.