Kada se govori o prisluškivanju, tajnom snimanju, krađi informacija i drugim oblicima špijunaže, uvriježeno je mišljenje da se to događa nekom drugom. Većina nas zaista ozbiljno podcjenjuje važnost informacija unutar vlastite tvrtke ili organizacije. Iako je izgovorena ili pisana riječ često najvrijednija imovina, njihovoj se zaštiti posvećuje puno manje pažnje nego npr. zaštiti materijalne imovine. Svjesni smo da informacije o cijenama, planovima, novim proizvodima i uslugama, novim spoznajama i tehnologijama i sl., za konkurenciju imaju neizmjernu vrijednost, no rijetko razmišljamo o tome što je konkurencija u stanju napraviti kako bi došla do tih informacija.

CSSPrema procjeni organizacije Privacy International, svake se godine samo u Velikoj Britaniji proda oko 200.000 raznih vrsta prislušnih uređaja, skrivenih kamera i sl., dok U.S. State Department procjenjuje da se u SAD-u godišnje proda čak više od 700.000 ilegalnih uređaja za špijunažu. Navedene procjene objavljene su prije više od 10 godina, a s obzirom na napredak komunikacijske tehnike, uz istovremeni pad cijena komunikacijskih uređaja, te su se brojke proteklih godina višestruko povećale.

 Ne računajući mobitele, koji se također mogu zlouporabiti u svrhu tajnog prisluškivanja, danas je i u Hrvatskoj moguće jednostavno i po prihvatljivim cijenama nabaviti najmodernije prislušne uređaje, za čije korištenje nije potrebno gotovo nikakvo tehničko predznanje. Na sve veću uporabu takvih uređaja i kod nas upućuju česte afere prisluškivanja i tajnog snimanja, kao i pojava velikog broja privatnih detektiva, koji nude tzv. business intelligence usluge. Ako tome dodamo i činjenicu da se za uspješne špijunske akcije nikad niti ne sazna, dolazimo do zaključka da se na špijunažu mora ozbiljno računati i prije nego što se pojave jasni znakovi.

Na temelju višegodišnjeg iskustva, stalnog usavršavanja i praćenja svjetskih trendova u specifičnom području zaštite komunikacija i informacija, osim proizvoda za zaštitu komunikacija i informacija, tvrtka REMEX d.o.o. Zagreb, svim svojim klijentima nudi

USLUGU PROFESIONALNOG PROTUPRISLUŠNOG PREGLEDA
  • ureda,
  • prostorija (dvorana) za sastanake,
  • stanova i
  • svih drugih prostorija u kojima se obavljaju povjerljivi razgovori

Ova usluga uključuje detaljan fizički pregled prostorija, kao i pregled profesionalnim multifunkcijskim uređajem s 4 integrirana detektora, za istovremeno otkrivanje: 

  • RF prislušnih uređaja (tzv. špijun buba),
  • bežičnih video kamera,
  • telefonskih RF prislušnih uređaja,
  • skrivenih minijaturnih diktafona, kao i 
  • drugih vrsta prislušnih uređaja bez obzira jesu li aktivni u trenutku obavljanja pregleda ili ne.

Obratite nam se s punim povjerenjem i otklonite svaku sumnju.

Niste pronašli prozvod koji tražite ?

Pošaljite nam upit na e-mail: remex@remex.org ili posjetite web stranice sestrinske tvrtke Protekta d.o.o.