GC-1001

Klasični ručni detektor metala

GC-1001 ručni detektor metala, namijenjen je prvenstveno za obavljanje sigurnosnih pregleda osoba na ulazu u štićeni prostor. Jednostavan je za korištenje i ne zahtjeva prethodno manualno podešavanje osjetljivosti te je spreman za uporabu odmah po uključenju.

GC-1001-1-3_cleanOtkrivanje skrivenog oružja, noževa, streljiva i ostalih opasnih metalnih predmeta je brzo i pouzdano, a zahvaljujući visokoj osjetljivosti, detektor će reagirati i na sitne metalne predmete.

Istovremeni svjetlosni i zvučni alarm upozoriti će korisnika na otkriven metalni predmet. Zvučni signal ovisi o veličini metalnog predmeta te udaljenosti detektora od tog predmeta. Na osnovu jačine zvuka i visine tona zvučnog signala jednostavno je razlikovati radi li se o malom ili velikom metalnom predmetu.

Priključenjem slušalica automatski se isključuje zvučnik te se detektor može koristiti u okruženju koje zahtjeva potpunu tišinu ili u izrazito bučnom okruženju.

GC-1001 se najčešće koristi za sigurnosne preglede osoba u zračnim lukama, sudovima, zatvorima, sportskim objektima i drugim mjestima koja zahtjevaju viši stupanj zaštite, no mogu se koristiti i u brojne druge svrhe (otkrivanje položaja strujnih vodova, cijevi i armatura u zidovima i sl.).

TEHNIČKA SVOJSTVA

Osjetljivost (kovanica promjera 2,5 cm): > 5 cm
> 2 cm (pri niskoj osjetljivosti)
Radna frekvencija 52 kHz
Napajanje 9 V standardna baterija (alkalna ili punjiva)
Radna temperatura -20°C do +40°C
Dimenzije 415 x 86 x 32 mm
Težina cca. 350 g

Niste pronašli prozvod koji tražite ?

Pošaljite nam upit na e-mail: remex@remex.org ili posjetite web stranice sestrinske tvrtke Protekta d.o.o.