AD-100

Detektor metala u obliku rukavice

AD-100 je prvi ručni detektor metala, izrađen u obliku rukavice bez prstiju te ga nije potrebno držati, već ga je moguće stalno imati na ruci. Predviđen je za korištenje u situacijama u kojima je potrebno imati bliski kontakt s osobama koje se pregledaju. Može se nositi na lijevoj ili desnoj ruci, a moguće je istovremeno koristiti 2 ručna detektora na obje ruke i time ubrzati pregled.

AD100_actionAD-100 otkriva standardno oružje (pištolje, noževe i sl.), a zahvaljujući izuzetnoj osjetljivosti može otkriti žilete, igle te još manje metalne predmete. Pri nailasku na metalni predmet, AD-100 upozorava tihim vibrirajućim alarmom, što ga čini pogodnim za uporabu u izrazito bučnim uvjetima (diskoteke, sportski događaji i sl.), kao i u tihim uvjetima (kulturni događaji, vjerska okupljanja i sl.). S obzirom da su prsti potpuno slobodni, zaštitar može istovremeno osjetiti i predmete koji nisu izrađeni od metala.

AD-100 je potpuno automatiziran i ne zahtjeva nikakva podešavanja prije uporabe. Kao napajanje se koristi standardna 9V baterija ili baterija na punjenje, koja je, zajedno s ostalim dijelovima detektora, smještena unutar vodootporne meke rastezljive tkanine od Neoprena.

TEHNIČKA SVOJSTVA

Osjetljivost Metalni predmeti težine od 0,5 g
Težina 200 g (uključujući bateriju)
Baterija 9 V standardna baterija
Potrošnja < 1 mA (ukoliko alarm nije aktiviran)
6,5 mA (ukoliko je vibrirajući alarm aktiviran)
Trajanje baterije 150 sati kontinuiranog rada (alkalna baterija)
80 sati kontinuiranog rada (baterija na punjenje)
Vodootporna zaštita IP 64 (IEC 529)
Temperaturni raspon -20°C do +65°C
Relativna vlažnost 98%

Niste pronašli prozvod koji tražite ?

Pošaljite nam upit na e-mail: remex@remex.org ili posjetite web stranice sestrinske tvrtke Protekta d.o.o.